ROPARUN FLAKKEE

Welkom op de website van Roparunteam 159, de Goeree Overflakkee Runners 

PHOTO-2021-09-12-20-24-59.jpg
 
IMG_3272.jpg

OVER ONS

In 1992 liep een groep vrienden van Rotterdam naar Parijs om geld in te zamelen voor dit goede doel: de Roparun was geboren. In de daarop volgende jaren groeide de Roparun uit tot een evenement met landelijke bekendheid. 

 

In 2019 zijn we gedeeld 37e geworden van de 224 teams die uit Parijs vertrokken. Wat wij nog veel belangrijker vinden is dat we €50.000,- op mochten halen! Daar zijn we erg trots op. We danken u ontzettend voor uw bijdrage hieraan!

 

Tijdens de 30e editie van de Roparun 2021 mogen wij voor de 28e keer aan de start staan. Vanwege de maatregelen rondom COVID19 is er gekozen voor een Nederlandse editie, met als startlocatie Landgraaf en de finish in Rotterdam. Deze zal plaatsvinden in het weekend van 2 en 3 oktober 2021.

Foto: Jolanda Brinkman

 

NIEUWS

 
 

SPONSORS

Draag uw steentje bij aan het goede doel en zet uw bedrijf op een positieve manier in "the picture".  U kunt al vanaf 50 Euro uw bedrijf meer bekendheid geven door plaatsing op onze website. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te adverteren in onze Roparunkrant, een speciale bijlage bij weekblad Groot Goeree-Overflakkee die in de week voor de Roparun huis-aan-huis verspreidt wordt op heel Goeree Overflakkee. Of wordt u official partner van ons team? Uw logo tijdens de Roparun op onze touringcarbussen en ons finishdoek! Welk sponsorpakket u ook kiest, u levert altijd een bijdrage aan de stichting Roparun. Mail naar pr@roparunflakkee.nl voor meer info of klik onderstaande knop voor het sponsorformulier incl tarieven.

Wij worden gesponsord door...
 
naamloos-1-4%20(2)_edited.jpg

FOTO'S

Tijdens elke editie gaat er een fotograaf mee die alle bijzondere momenten haarscherp vastlegt. In onze fotoalbums vind je de mooiste foto's van de afgelopen jaren.

CONTACT

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie voor ons? Of wilt u om een andere reden in contact komen met de Goeree-Overflakkee Runners? Stuur ons dan een mail door op onderstaande knop te klikken, of kom in contact via onze social media kanalen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram